המידע והעצות בפורום זה אינם תחליף לייעוץ מקצועי. אורט איננה ערבה לנכונות המידע, ולא תהיה אחראית לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
LogIn
 
 
אוכל - חדש:  
הרשמת משתתפים חדשים לפורום שרי 26/01/2004 18:48:30 
    
    
 
: פרפה מנגו וקציפת שמנת, לחג
: אתי1
: 12/09/2002 21:47:14

פרפה מנגו וקציפת שמנת

החומרים:

תבנית מוארכת

קערה

צלחת הגשה

פלסטיק נצמד

1 שמנת מתוקה

1 מיכל פרי גת מנגו מרוכז קטן (אפשר כל פרי אחר)

 מיץ מחצי לימון

125 גרם חלב מרוכז ממותק משפופרת, (אפשר מקופסא)

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת ללא תוספות.

מערבבים בקערה את תרכיז המנגו, מיץ הלימון והחלב המרוכז

מקפלים בעדינות את המנגו לתוך השמנת.

שמים בתבנית ומכסים בפלסטיק נצמד.

מקפיאים בפריזר לפחות 12 שעות.

מוציאים ממש לפני ההגשה.  הופכים על צלחת הגשה ומקשטים כיד הדמיון.

בתיאבון



 
לאריק - פיגם / רודה --שנקה 12/09/2002 23:39:49 
פיגם מצוי - לא כולם אוהבים.--מיקה 13/09/2002 07:00:27 
פרפה חלווה, גמר חתימה טובה--אתי1 12/09/2002 21:42:35 
פרפה מנגו, לשנה טובה--אתי1 12/09/2002 21:45:03 
פרפה מנגו וקציפת שמנת, לחג--אתי1 12/09/2002 21:47:14
איך כובשים זיתים שחורים במלח (לא מיובשים)?--חטפתי_שוק 12/09/2002 20:13:32 
לא יודע, אבל שים לב --ish_echad 12/09/2002 20:23:52 
מתכון לזיתים שחורים --ish_echad 12/09/2002 20:43:14 
ועוד מתכונים --ish_echad 12/09/2002 21:11:20 
נהוג לערבב את הראשונים--שלמה(האחר) 12/09/2002 21:09:45 
חטפתי, בדוק במנוע של אורט ההוא--דוד-ממיתר 12/09/2002 21:30:33 
זיתים שחורים במלח--מרתה 15/09/2002 11:51:25 
 
    
          17:36:46